Priser. Boka Här! På Bokadirekt knappen!

Terapeutisk djupmassage 30 min 550 kr 
Terapeutisk djupmassage 40 min 650 kr
Terapeutisk djupmassage 60 min 790 kr
SPA Massage 60 min 790 kr
Hawaiiansk massage 75 min 950 kr
Hot Stone Massage 75 min 950 kr

Energimassage                 25 min 450 kr

Öronakupunktur          ca 60 min 800 kr

För bokning bokatid-storgron-morkbakgrund-120px

 

 

För bokning bokadirekt.se

Min djupbehandlande massageteknik med inspiration från traditionell kinesisk medicin rekommenderar jag när du vill komma till rätta med långvarig kronisk smärta som till exempel höftproblem, ischias, musarm, besvär runt axelleden samt olika rygg & nackbesvär.

Behandlingen individanpassas och är stundtals mycket kraftfull och passar för den som har mycket spända muskler och värk ibland överskrids smärtgränsen, Massagen handlar om att få bort så mycket som möjligt av muskelspänningar och att få igång cirkulationen i trötta och spända muskler.

Du får den behandling som passar dig bäst.

 öronakupunktur

Öronakupunktur är en behandlingsmetod där punkter i örat stimuleras för att ge effekter i andra delar av kroppen. Genom att påverka en bestämd punkt i örat som motsvarar och står i förhållande till ett visst organ, en kroppsdel eller en funktion, kan man förebygga och behandla sjukdomar och ge smärtlindring.

Tillstånd som kan behandlas.

Olika smärtor i kroppen Ischias Muskelbesvär Nackspärr Ryggskott
Smärtor (från armbåge, axlar, nacke, skuldror, knä, höft)  Problem från inre organ  Allergi Astma Eksem
Gynekologiska besvär ,mensbesvär,    klimakteriebesvär, PMS  Stress och känslorelaterade problem Lättare depressioner  Nedstämdhet
Sömnproblem (svårt att somna in, tidigt uppvaknande,mardrömmar, gå i sömnen)
Utbrändhet mm.

Energimassage

Energimassage är en massage som utförs på en specialbyggd stol där personen sitter med kläderna på. Med tryck och olika grepp stimuleras akupunkturpunkter längs kroppens meridianer. Blodcirkulationen påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. En massageform som passar för alla

SPA-massage
En avslappnande klassisk helkroppsmassage med ekologisk aromaolja. Vi har flera olika massageoljor att välja på.

Hawaiiansk massage

Hawaiiansk massage är en mjuk och helande behandling för hela kroppen Den frigör energierna i kroppen, spänningar släpper & den hjälper dig till inre styrka & läkning Massagen är mjuk och intensiv. För många är detta en underbar smärtlindring och den stimulerar immunförsvaret och cirkulationen, genom att den öppnar energi- blockeringar i meridianernas kanaler. Detta ger kroppen en fysisk och psykisk utrensning och en mycket djup avslappning och stresslindring.

Hot Stone Massage
Helkroppsmassage med varma lavastenar. Den totala antistressbehandlingen!! Vi använder lyxiga aromaoljor med eteriska oljor för en avslappnande effekt. Den varma väldoftande oljans effekt stärks av stenarnas värme och händernas rörelser. Blodcirkulationen ökar, cellförnyelsen stimuleras och aromaoljornas lindrar muskelvärk.

För bokning bokadirekt.se    info@djupmassage.com